Hoppa till innehåll
Hem » 15 juli 07:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

15 juli 07:49, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 55 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:48 Flera personer larmade polisen då minst en hög smäll hörts i området Söder i Eskilstuna. Flera polispatruller involverades i ärendet och åkte till området. Hundpatrull sökte i närområdet och då påträffades en misstänkt pyroteknisk vara som var använd. Varan ska ha smällt i närheten av två parkerade bilar som fick skador. Händelsen rubriceras som skadegörelse, ingen är misstänkt för brottet. Polisens presstjänst har inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

05:35 Polisen larmades till en butik på Eleonoragatan i Eskilstuna med anledning av ett inbrott. Personen som larmade polisen hade sett två personer som hade krossat minst en ruta till lokalen, gärningspersonerna hade sedan lämnat platsen. Polis åkte till adressen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det är oklart om något har stulits från butiken. Platsen spärrades av, lokala brottsplatsundersökare (Lokus) ska till platsen senare för en brottsplatsundersökning. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Information om polisens pressnummer

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland