Hoppa till innehåll
Hem » 14 juli 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

14 juli 07:59, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. 

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:13 Polisen larmades till sjukhus med anledning av att en skadad man inkommit. Mannen, som är i övre tonårsåldern, hade blivit utsatt för ett rånförsök vid 23:30-tiden utomhus i närheten av Stadsparken i Eskilstuna. Fem maskerade gärningsmän ska ha försökt att råna mannen, men han har inte blivit av med något. I samband med händelsen ska gärningsmännen ha utsatt honom för våld. Händelsen rubriceras som försök till rån, det finns ingen misstänkt för brottet. Mannen fick skador i ansiktet men var vaken och talbar, i övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget.

01:06 Polisen larmades till Storgatan i Vingåker med anledning av en brand. Det brann i 2-3 sopkärl. Även trästomme till en byggnad skadades av elden. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, ingen person ska ha skadats fysiskt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Information om polisens pressnummer – ändrade tider på grund av sjukdom

Idag är polisens presstalesperson i tjänst till klockan 15:00. Under resten av dagen och natten besvaras samtal till polisens pressnummer av personal vid regionledningscentralen i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland