Hoppa till innehåll
Hem » 15 juli 07:26, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

15 juli 07:26, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

22:36 Narkotikabrott, Umeå
Ordningsvakter omhändertar en berusad man enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, utanför en restaurang i centrum. Polis kallas till platsen. På mannen anträffas misstänkt narkotika. En anmälan om narkotikabrott genom innehav upprättas därför.

23:46 Rattfylleri, Skellefteå
En polispatrull försöker stoppa och kontrollera en personbil. Efter ett kort förföljande så körs bilen ner i diket och får stopp. Föraren, en man i 25-årsåldern, blåser positivt i patrullens sållningsinstrument och medtas därför för provtagning och förhör. Därefter har en anmälan om rattfylleri upprättats. Inga personskador rapporteras. Föraren färdades ensam i bilen.

00:02 Rattfylleri, Umeå
En polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil. Föraren, en man som färdades ensam i bilen, blåser positivt i patrullens sållningsinstrument. Vid en husrannsakan i bilen anträffas misstänkt narkotika. Mannen medtas för provtagning och förhör. En anmälan om rattfylleri samt om narkotikabrott genom innehav upprättats.

00:54 Våld mot tjänsteman, Åsele
En ordningsvakt knuffas till marken i samband med ett ingripande. Polis kallas till platsen där två män i 30-årsåldern har omhändertagits av ordningsvakter, dels den man som knuffat ordningsvakten och dels en annan man som försökt frita den förste mannen. En anmälan om våld mot tjänsteman respektive en anmälan om försök till främjande av flykt har upprättats. Mannen som knuffat ordningsvakten omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.