Hoppa till innehåll
Hem » 13 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

13 juli 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:23 Misshandel, Vara
Polis kontaktades av en kvinna som uppgav att de blivit rånade och att hennes pojkvän blivit nedslagen med tillhygge. Händelsen ska ha utspelat sig på skattegården i Vedum. Mannen som misshandlats ska blöda ur öronen och vara medvetslös. 
Polis och ambulanshelikopter kom till platsen. Mannen fördes till sjukhus, Han hade utsatts för kraftigt våld mot huvudet. Polis sökte efter gärningsperson och höll förhör med kvinnan. En anmälan om grov misshandel upprättades, brottsplatsen spärrades av. Ingen gripen i nuläget.

03:20 Misshandel, Göteborg
Polis kallades till restaurang Trädgårn på Nya Allén med anledning av att en man i 30-årdåldern blev misshandlad på platsen. Mannen ska ha fått ett knytnävsslag i ansiktet så att ögonbrynet började blöda. Polis på plats tog upp en anmälan om misshandel, okänd gärningsperson. 

03:33 Skadegörelse genom brand, Ucklum
Larm inkom om en brinnande bil på Landsväg 650 utanför Ucklum. Misstankar om att bilen antändes uppstod hos polispatrullen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Föraren verkade ha lämnat platsen. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.