Hoppa till innehåll
Hem » 24 juli 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 juli 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:16, Ale, försök till mord/dråp
Vi får in ett larm om att föraren av en personbil har kört in i ett vägräcke i Nol. När polis kommer fram till platsen backar föraren hastigt med bilen. Han backar mot poliserna och in i ett polisfordon och kör sedan mot ett industriområde och försöker forcera ett staket, men misslyckas. Mannen, som är i 30-årsåldern, grips där misstänkt för försök till mord/dråp alternativt försök till grovt våld mot tjänsteman, grovt rattfylleri. Inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

23:28, Bengtsfors, misshandel
Vi får in ett larm om en person som blivit slagen i ansiktet och fått en framtand utslagen. Polis åker till platsen och kan lokalisera gärningspersonen, som uppger att han har blivit påhoppad och i samband med det försvarade sig. En anmälan och motanmälan om misshandel är upprättad.

00:02, Storgöteborg, misshandel
En kvinna har blivit misshandlad av sin make. I bostaden finns även ett barn. Patrull åker till platsen. Verken kvinnan eller mannen är kvar i bostaden. De upprättar en anmälan om misshandel.

00:21, Borås, misshandel
En man i övre 20-årsåldern blir misshandlad på Stora torget. Ambulans och polis är på plats. Mannen pendlar i medvetande och förs i ambulans till sjukhus. Gärningspersonen har lämnat i taxi. Ingen gripen i nuläget. En anmälan om misshandel är upprättad.  

01:24, Göteborg, hot mot tjänsteman
En ordningsvakt på Kungsportsavenyn griper en person för hot mot tjänsteman i samband med att det har uppstått stök på plats. Polis kommer till platsen och omhändertar personen för fylleri.

02:18, Göteborg, stöld ur fordon
En väktare larmar om två personer som har tagit sig in i en företagsbil vid Nya varvet. Polis åker till platsen och anträffar där två personer, en man och en kvinna i 50-årsåldern. De misstänks för försök till stöld.

05:48, misshandel, Göteborg
Vi får larm om att ett antal män som slåss på Järntorget. En gärningsperson ska enligt uppgift ha försökt rycka en ring från en av männen och de andra ska då försökt stoppa detta. Polis kommer till platsen och griper en man i övre tonåren misstänkt för misshandel och stöld. Inga uppgifter om allvarliga skador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.