Hoppa till innehåll
Hem » 09 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

09 juli 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Sexuellt ofredande, Partille cup, Kviberg
I samband med handbollsmatch på Kviberg har en tysk domare ofredat en 16-årig kvinnlig funktionär. Domaren en man i 55-årsåldern ska enligt uppgifter till polisen ha tagit med sina båda händer på målsägarens rumpa, något som gjorde att flickan kände stort obehag.

Partille Cup-organisationen avskiljde domaren och han fick lämna platsen. Händelsen kom till polisens kännedom först under eftermiddagen igår. Beslut om hämtning till förhör (HÄFÖ)  samt personell husrannsakan togs på det hotell domaren bott på. När Utredningsjourens personal, strax därefter, kom till hotellet visar det sig att misstänkt checkat ut redan på morgonen. Vidare efterforskningar gav att domaren inte hade fler uppdrag inplanerade efter lunch igår och sannolikt lämnat landet. 

22:02 Misshandel, Bollebyggd
Polis kallades till Krokdalsvägen med anledning av att en man blivit misshandlad på platsen. Mannen ska ha blivit slagen med en blocknyckel i ansiktet av en gärningsman. Målsägaren en man i 30-årsålden ska ha blött i ansiktet och fått åka med ambulans till sjukhus. Polis har upprättat en anmälan om misshandel. 

00:15 Arbetsplatsolycka, Trollhättan
Polis kallades till en arbetsplatsolycka på en restaurang mannen ska ha varit medvetslös och haft ett sår i bakhuvudet. Polis anträffade mannen på sjukhus i Trollhättan. Mannen som är i 25-årsråldern är allvarligt skadad. Polis försöker nu få en bild av händelseförloppen och hur skadan uppkommit. Mannen fördes med ambulans till sjukhus innan polispatrull kom till brottsplatsen. Anmälan upprättades om arbetsplatsolycka och vållande till kroppsskada. 

04:43 Våld mot tjänsteman, Göteborg
Polis larmades till Centralstationen i Göteborg med anledning av ett bråk som uppstått mellan en man och ordningsvakter. Enligt uppgifter till polisen så ska en man i 30-årsåldern klivit in i ett fordon som personal på Sodexo höll att att lasta för avfärd. Mannen satte sig i bilen för att röka och konfronterades av personalen, eftersom han inte var välkommen i deras bil. Ordningsvakter tillkallades och mannen som satt sig i bilen blev mycket aggressiv mot vakterna som fick brottas med mannen för att få kontroll på honom. Polis kom till platsen och ett beslut om LPT 47 togs av behörig polispersonal och mannen överlämnades till sjukvården. En anmälan om våldsamt motstånd och våld mot tjänsteman upprättades.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.