Hoppa till innehåll
Hem » 24 april 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

24 april 08:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 95 ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits och cirka 20 personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan eller störande av allmän ordning. Händelser i urval:

23.05 En polispatrull meddelade ledningscentralen att de hade stoppat en bil för kontroll på S:t Persgatan i Norrköping. Mannen som körde bilen kändes igen av poliserna som en av de som deltog i upploppet i Navestad under påskhelgen. Mannen, som är i 20-årsåldern, greps, misstänkt för grovt sabotage mot blåljusverksamhet, samt våldsamt upplopp. Han anhölls av åklagare under natten.

23.43 Polisen fick flera samtal om ett bråk på Backvägen i Kimstad, Norrköpings kommun. En man hade blivit misshandlad i ett källarutrymme av två personer som sedan flytt från platsen. Polis kom dit. Den drabbade mannen är i 35-årsåldern och fick föras till sjukhus. Skadeläget är okänt för polisens presstjänst.
Någon misstänkt kunde inte hittas. De ska ha flytt på en så kallad fatbike. Flera personer på platsen jagade efter dem, men lyckades inte stoppa dem. En anmälan om misshandel upprättas, ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma.

Utöver detta har polisen hanterat flera larm om bråk och misshandel, ärenden om psykisk ohälsa, skadegörelse, hanterat trafikbrott och viltolyckor, etc.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.