Hoppa till innehåll
Hem » 24 april 08:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

24 april 08:04, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Ingen har gripits, men ett tiotal personer har frihetsberövats på grund av berusning, narkotikapåverkan, eller rattfylleri. Händelse i urval:

22.05 SOS larmade om en påkörd person på riksväg 52 nära Vrena, Nyköpings kommun. Polis kom dit. En man i 50-årsåldern hade blivit påkörd av en bilist som sedan hade kört vidare. Ett vittne hade uppmärksammat olyckan, stannat och ringt 112.
Den skadade mannen fördes till sjukhus. Skadorna bedöms inte som livshotande. Han ska ha gått längs vägen på vänster sida och blivit påkörd.
Polisen har hittat spår från den påkörande bilen och har vittnesuppgifter, men någon misstänkt har ännu inte hittats. En anmälan om smitning från trafikolycksplats och vållande till kroppsskada upprättas.

I övrigt har polisen hanterat en del bråk och larm om misshandel som inte har lett till gripande eller allvarliga skador, samt ärenden om bland annat skadegörelse, psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, etc.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland