Hoppa till innehåll
Hem » 11 april 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

11 april 07:11, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har frihetsberövats.

00.04 ett SOS-larm kom till polisen om att en trafikolycka inträffat på Barnarpsgatan i Jönköping. Enligt SOS ska en bilist ha kört in i en stolpe. POlkisen åkte till platsen och det visade sig att det var två bilister inblandade, med fyra personer drabbade. En av bilisterna, en man i 20-årsåldern blev bötfälld för att ej ha iakttagit väjningsplikt.

01.49 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på riksvväg 31 utanför Nässjö där en bilist skulle ha kört i diket. Det visade sig vara en trafikolycka som inträffat under gårdagen.

04.07 en privatperson ringde till polisen om att ett larm hördes från en elektronikbutik på Solåsvägen i Jönköping. Två personer sågs lämna platsen på cykel. När polisen åkte till platsen mötte en av polispatrullerna tvp åersoner på cykel, som stoppade  för en kontroll. De båda männen, som är i 40-årsåldern blev gripna, misstänkt för stöld genom inbrott efter att misstankarna mot dem stärkts i samband med att misstänkt stöldgods hade anträffats. Stöldgodsets uppskattade värde överstiger 10 000:- De misstänkta männen anhölls av åklagaren strax före klockan 07. De är på sannolika skäl misstänkta för stöld.

04.14 ett SOS-larm kom till polisen om brand i byggnad på Västerlånggatan i Eksjö. Det visade sig vara matlagning, inget brott. 

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.