Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 17 maj 01:19: 17 maj 00:42, Sammanfattning natt, Eskilstuna

Uppdaterad 17 maj 01:19: 17 maj 00:42, Sammanfattning natt, Eskilstuna

00.30 polisens presstalesperson Thomas Agnevik finns i tjänst och kommer här att sammanfatta polisens verksamhet i Eskilstuna. Arbetet påbörjas med att Thomas sätter sig in i läget och därefter uppdateras denna text fortlöpande. Senare kommer också samtal att besvaras på pressnumret i mån av tid.

21.58 SOS-larm till polisen om brand i en bil på parkering på Skogsängsgatan i Eskilstuna. En bil var helt övertänd. Polisen misstänker skadegörelse genom brand.

22.14 SOS-larm till polisen om brand på Hästskobacken i Eskilstuna. Det var en bil som brann. Polisen misstänker skadegörelse genom brand.

22.18 SOS-larm till polisen om brand på Ekenhillsvägen i Eskilstuna. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.19 en polispatrull ser en brand på Hammarbyvägen – Säbygatan i Eskilstuna. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.24 samtal till polisen om brand på Bellmansplan i Eskilstuna. Det visade sig att det var tre bilar som brann. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.27 samtal till polisen om brand på Årbygatan i Eskilstuna. Uppgifter finns om att flera bilar brann. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.28 samtal till polisen om brand på Ådalsgatan i Eskilstuna. Uppgifter finns om att flera bilar brann på platsen. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.29 samtal till polisen om brand på Eddavägen i Eskilstuna. Visade sig vara en husvagn som brann på platsen. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.29 samtal till polisen om brand på Lagrådsgatan i Eskilstuna. Visade sig vara en bil som brann. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.32 samtal till polisen om brand på Kärrhagsvägen i Eskilstuna. Visade sig vara en bil som brann. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.47 SOS-larm till polisen om brand på Assessorsgatan i Eskilstuna. Det var en bil som brann på platsen. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

22.59 SOS-larm till polisen om brand på Årbygatan. Visade sig vara mopeder som brann. Polisen misstänker att branden kan vara anlagd.

23.12 försök att anlägga brand på polisstationen på Nygatan i Eskilstuna. Polisen upprättar bevakning av polisstationen. Det har inte uppstått någon brand av större omfattning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland