Hoppa till innehåll
Hem » 17 februari 06:40, Sammanfattning natt, Jönköpings län

17 februari 06:40, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 20-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning men en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan / rattfylleri.

01.59 en ordningsvakt kontaktade polisen om att en person som tidigare blivit avvisad nu hade kommit tillbaka och visade tecken på drogpåverkan. Polisen åkte till platsen och fick misstankar om ringa narkotikabrott genom eget bruk och mannen, som är i 20-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

04.43 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 842 i Tenhult. Polisen åkte till olycksplatsen och det visade sig att en lastbil kört av vägen. Chauffören, en man i 35-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, troligen med lättare skador. Det finns ingen misstanke om brott. Bärgningen är fortfarande inte påbörjad vid 06.30-tiden. Trafiken kan passera i begränsad omfattning.

05.34 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 152 söder om Skillingaryd i riktning mot Hillerstorp. En personbilsförare har kört av vägen och hamnat i diket. Det rapporteras om halka på olycksplatsen. Bärgare är på väg.

05.38 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 152 norr om Hillerstorp där en bilist ska ha kört in i ett träd. Det finns ingen misstanke om brott. Föraren klagade på smärta i bröstet och fördes till sjukhus för kontroll.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.