Hoppa till innehåll
Hem » 25 juli 08:16, Sammanfattning natt, Jönköpings län

25 juli 08:16, Sammanfattning natt, Jönköpings län

07.42 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 55-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, fyra har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tra har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.22 i samband med en kontroll av en mopedist i Nässjö uppstod flera brottsmisstankar. Mopedisten valde först att inte stanna för polisen men när han, en man i 60-årsåldern, stannade efter någon minut blev han misstänkt för drograttfylleri, grov olovlig körning och för att ej ha stannat på polismans tecken. Han fick följa med för provtagning och förhör.

00.39 SOS-larm till polisen om trafikolycka i Skjutsarbacken, Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig att fyra personer var drabbade. En misstänkt förare, man i 20-årsåldern blev misstänkt drograttfylleri och grov olovlig körning. Han fick följa med för provtagning och bilen togs i beslag för en teknisk undersökning.

00.50 SOS-larm till polisen om brand under ett tåg som körde i Rörvik, Sävsjö. Räddningstjänsten åkte till platsen och kunde senare meddela att det var ett arbetståg som slipade rälsen varvid det uppstod gnistbildning. Ingen misstanke om brott.

02.05 samtal kom till polisen om bråk vid Refugen, Värnamo. Det var ett flertal  ungdomar, en del av dem berusade, som stökade runt på platsen. Polisen åkte till platsen och det visade sig att en yngre kvinna hade fått ett par slag och blivit knuffad. Hon förlorade då sim telefon. Polisen har påbörjat en utredning om misshandel och stöld. Ett antal person kontrollerades  och identifierades i samband med ingripandet.

03.54 SOS-larm om trafikolycka i Nytorp, Nässjö. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en A-traktorförare som kört av vägen. Vid kontroll av förarens nykterhet uppstod misstanke om rattfylleri. Föraren, en flicka i övre tonåren hade också ådragit skador på en arm vid olyckan. På grund av misstanke blev det provtagning och förhör.

04.48 samtal till polisen om krossade glasrutor på en förskola på Hembygdsgatan i Nässjö. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott men det är oklart vad som kan ha stulits. Det finns ingen misstänkt.

05.05 en polispatrull stannade vid en nyligen inträffad viltolycka på E4 vid Klevshult. Det visade sig vara en gravid kvinna som kört på ett rådjur och fått sjukdomssymptom i samband med olyckan. Ambulans tillkallades som fördes kvinnan till sjukhus. Rådjuret dog på platsen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus Jönköpings län.