Hoppa till innehåll
Hem » 29 april 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

29 april 07:12, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.45 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits eller omhändertagits men en har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.02 SOS-larm till polisen om trafikolycka på länväg 598 norr om Reftele. Det visade sig att en bilist hade krockat efter att ha väjt för två älgar. Två personer fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Det finns ingen misstanke om brott.

01.27 polisen fick samtal om en misstänkt person som uppehöll  sig på Rosenlundsgatan i Rydaholm. Polisen åkte till platsen och träffade på en man i 25-årsåldern, som stämde med angivet signalement. Han var kraftigt påvekad och misstänks nu för ringa narkotikabrott genom eget bruk och innehav, försök till stöld  och häleri. Polisen har tagit en misstänkt stulen cykel och diverse verktyg i beslag. Mannen fick följa med för provtagning och förhör men frigavs sedan.

03.14 SOS-larm om brand på en industri i Pauliström, Vetlanda. Ingen misstanke om brott.

 04.34 samtal kom till polisen om misstänkt inbrott i en hårsalong på Kortebovägen i Bankeryd. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om skadegörelse, eftersom någon har kastat en sten genom en glasruta i entredörren. Polisen tar gärna emot tips om någon har gjort iakttagelrser.

05.36 polisen fick samtal om att inbrottslarm hade utlöst i en fastighet i Mullsjö. Det visade sig att någon brutit upp ett källarfönster och tagit sig in i huset. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om stöld genom inbrott samt genomfört en brottsplatsundersökning. Det finns inledningsvis ingen misstänkt. Polisen tar gärna emot tips om någon har gjort iakttagelrser.

06.26 SOS-larm till polisen om trafikolycka på Höregatan i Nässjö. enligt uppgifter till SOS ska ingen person vara skadad. Polisen kom till platsen 06.45.  Uppdatering kommer.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.