Hoppa till innehåll
Hem » 05 mars 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

05 mars 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 80-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Sex personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och åtta personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00:29 Polis larmades till en bygghandel på Mästarvägen i Strängnäs med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När polis anlänt upptäcktes en uppbruten dörr men ingen misstänkt fanns kvar. Det är oklart vad stöldgodset bestått av men en anmälan om stöld kommer skrivas. En brottsplatsundersökning har genomförts. Det finns i nuläget ingen misstänkt.   

02:42 Polis larmades till en bostad i Nyfors, Eskilstuna, med anledning av bråk mellan två kvinnor inomhus. När polis anlänt till platsen blev den ena kvinnan, i 30-årsåldern, misstänkt för olaga hot och ringa misshandel. Den andra kvinnan, också i 30-årsåldern, blev misstänkt för ringa narkotikabrott eget bruk. Ingen behövde ambulansvård. På adressen fanns också tre män i åldrarna 25-35 år som alla blev misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. Ytterligare en kvinna på adressen, i 30-årsåldern, blev misstänkt för narkotikabrott (innehav). Personerna fick följa med för ytterligare provtagning. Ingen har gripits.

02:59 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Campingvägen i Sundbyholm, Eskilstuna, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en husvagn brinna. När polis anlänt visade det sig att ingen person fanns kvar i husvagnen. Branden ska ha startat i en sladd som var kopplad till ett elskåp och husvagnen. Det finns ingen misstanke om brott och inga rapporter om personskador. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland