Hoppa till innehåll
Hem » 03 augusti 07:48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

03 augusti 07:48, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits eller omhändertagits för berusning/ordningsstörning. En person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

22:16 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 55 utanför Yxtaholm, Flen, med anledning av en trafikolycka. Två personbilar ska ha kolliderat med varandra och den ena bilen ska ha hamnat i diket. När polispatrull anlänt till platsen blev den ena föraren, en kvinna i 65-årsåldern, misstänkt för rattfylleri. Hon fick följa med polispatrull för ytterligare provtagning samt förhör. Det finns inga uppgifter gällande eventuella personskador.  

02:12 Polis och väktare larmades till ett café på Vasavägen i Eskilstuna med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. När patrull anlänt till platsen fanns ingen misstänkt gärningsperson kvar. Hundpatrull gjorde ett spårningsförsök men utan resultat. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är oklart vad stöldgodset bestått av. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.