Hoppa till innehåll
Hem » 05 mars 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

05 mars 07:24, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Åtta personer har, utöver nedanstående, mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri och två personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. 

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:21 Rattfylleri, Ånge:
Vid stopp och kontroll blåser en förare positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. Förarens körkort omhändertas och en anmälan gällande rattfylleri upprättas.   

01:45 Ofredande, Härnösand:
Polis larmas till en krog där en man uppges ha ofredat kvinnor. Förhör hålls på platsen varefter mannen transporteras från platsen. En anmälan upprättas.

01:54 Ofredande, Örnsköldsvik:
Polispatrull träffar på en kvinna på en krog som uppger att en man har ofredat henne sexuellt. Förhör med båda parter hålls och en anmälan upprättas.

02:19 Våld mot tjänsteman m.m., Örnsköldsvik:
I samband med stopp och kontroll av en personbil i Örnsköldsvik är en passagerare, en man i 30-årsåldern, våldsam mot en polis och utdelar slag. Han uttalar även verbala hot. Mannen grips, misstänkt för våld och hot mot tjänsteman samt våldsamt motstånd. Ytterligare en person på platsen omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.