Hoppa till innehåll
Hem » 05 mars 08:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

05 mars 08:02, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. 16 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:14 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västra vägen i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för ytterligare provtagning. 

03:11 Polis larmades till en bar i centrala Motala med anledning av att en gäst där ska ha slagit till en ordningsvakt. När polis anlänt till platsen blev gästen, en man i 20-årsåldern, misstänkt för våld mot tjänsteman. Ingen har gripits och polisens presstjänst har inga uppgifter om målsägandes eventuella skador.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, en viltolycka med rådjur, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.