Hoppa till innehåll
Hem » 02 mars 06:42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

02 mars 06:42, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 45-tal ärenden som rör Östergötlands län. Fyra personer har gripits.

Trafikolycka på E4

22:08 En lastbil och en personbil krockade på E4 på E4 Ödeshög. Personbilsföraren blev fastklämd men klarade sig utan allvarliga personskador. Vägen blev avstängd och personbilen bärgad.

När patrullen hade gjort sina undersökningsåtgärder blev personbilsföraren misstänkt för grov olovlig körning samt att ej iakttagit tillräckligt avstånd till framförvarande bil. Lastbilen kunde köra för egen maskin från platsen.

Katalysatorstöld i Linköping

23:30 En patrull kontrollerade en bil på Bergsvägen i Linköping. Två personer satt i bilen men ingen bakom ratten. Under kontrollen uppstod misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk. Dessutom hittades misstänkt stulna katalysatorer i bilen. I anslutning till deras bil fanns ytterligare ett fordon. De tillhörande personerna hade flytt över ett fält men spårades upp och greps i Skattegården, Skäggetorp.

Samtliga fyra personer greps och togs med för kroppsbesiktning. I en av bilarna fanns dessutom verktyg som behövs för att utföra katalysatorstölder.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.