Hoppa till innehåll
Hem » 01 februari 20:40, Trafikbrott, Stockholms län

01 februari 20:40, Trafikbrott, Stockholms län

Alla poliser i yttre tjänst har i uppdrag att upprätthålla ordning och säkerhet på vägarna. Visionen för polisens trafiksäkerhetsarbete är att ingen ska dö eller skadas allvarligt i trafiken, vilket är samma som för Nollvisionen.

Här följer ett urval av de trafikförseelser som polisen har rapporterat sedan klockan 13:45.

Klockan 13:45 Ringvägen, Södermalms stadsdelsområde. Personbilsförare rapporterades för att ha använt ett fordon trots att det var belagt med användningsförbud. Polisen omhändertog även fordonets registreringsskyltar på grund av användningsförbudet.

Klockan 15:34 Svetsarvägen, Täby kommun. Personbilsföraren rapporterades för att han hade kört bilen utan giltig behörighet.

Klockan 15:42 Vasagatan, Norrmalms stadsdelsområde. Personbilsföraren rapporterades för att ha kört förbi den trafiksignal på Vasagatan som markerade rött. 

Klockan 16:38, Vikdalsvägen Nacka kommun. Personbilsförare rapporterades för att han inte hade anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Klockan 17:05 Burspråksvägen, Enskede- och Årsta stadsdelsområde. Personbilsförare rapporterades för att han hade kört bilen utan giltig behörighet. För att förhindra att föraren kör fordonet igen togs det i beslag med stöd av 7§ trafikbrottslagen.

Klockan 17:09 Trafikplats Lilla Essingen E4, Kungsholmens stadsdelsområde. Föraren rapporterades för att han använde mobiltelefonen på ett felaktigt sätt under färden.

Klockan 17:12, Bergslagsvägen Vällingby stadsdelsområde. Personbilsföraren rapporterades för att ha passerat en trafiksignal som markerade rött.

Klockan 20:30, Danmarksgatan/Hanstavägen Rinkeby-Kista stadsdelsområde. Personbilsföraren rapporterades för att han inte hade iakttagit väjningsplikten.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.