Hoppa till innehåll
Hem » 14 mars 08:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

14 mars 08:11, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 50-tal ärenden hittills detta dygn. Fem personer har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

00.26 Polisen larmades om eventuell pågående katalysatorstöld på Järdalavägen i Linköping. Inringaren såg personer göra något med olika bilar som såg misstänksamt ut. Polisen åkte dit med flera patruller och fick tag i fyra män. De var precis på väg att lämna platsen i bil. Samtliga greps, misstänkta för stöld. De är i 20-25-årsåldern. Alla fyra anhölls under natten efter beslut av åklagare. En skåpbil på platsen hade en krossad ruta och ett verktyg hade stulits därifrån som hittades i männens bil. Polisen undersökte bilar på parkeringen, men det gick inte att se att någon katalysator hade stulits.

00.28 Polisen fick larm om att en man hade slagit en annan man i huvudet med ett tillhygge. Detta hade skett i en bostad i Skarphagen, Norrköping. Polis kom dit och parterna fanns kvar. En man i 65-årsåldern greps, misstänkt för misshandel och olaga hot. Den drabbade mannen är i 55-årsåldern. Han togs omhand av ambulanspersonal och bedömdes vara lindrigt skadad.

03.20 En rykande bil som låg på taket vid sidan av vägen hade hittats längs Vimmerbyvägen i Kinda kommun. Ingen person fanns i närheten. Polisen sökte med hund i området men kunde inte hitta någon förare. Polisen ringde ägaren som sade att han hade lämnat nycklarna i bilen och att den hade stulits. Ingen kunde knytas till körningen. Polisen skrev en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.