Hoppa till innehåll
Hem » 24 april 14:05, Trafikbrott, Stockholms län

24 april 14:05, Trafikbrott, Stockholms län

Polisen ansvarar för att förebygga, förhindra och upptäcka brott som sker i vägtrafikmiljön. Om du håller hastigheten, kan du rädda liv.

Alla poliser i yttre tjänst har i uppdrag att upprätthålla ordning och säkerhet på vägarna. Visionen för polisens trafiksäkerhetsarbete är att ingen ska dö eller skadas allvarligt i trafiken.

Klockan 09:02, Botkyrka kommun. Personbilsförare rapporterades för att han kört 92 km/h på en vägsträcka där högsta tillåtna hastighet är 80 km/h. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 2 000 kronor.

Klockan 09:24, Hägersten- Älvsjö stadsdelsområde. Lastbilschaufför rapporterades för att han inte hade anpassat avståndet till framförvarande fordon samt för att ha överskridit heldragen linje. Det fastställda bötesbeloppet för dessa brott är 2 750 kronor.

Klockan 09:46, Norrmalms stadsdelsområde. Lastbilschaufför rapporterades för att han hade använt mobiltelefonen på ett felaktigt sätt under färd. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 10:02, Enskede- Årsta-Vantgörs stadsdelsområde. Personbilsförare rapporterades för att han inte hade använt avståndet till framförvarande fordon. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 2 000 kronor.

Klockan 10:37, Norrtälje kommun. Personbilsförare rapporterades för att han hade använt fordonet utan att fordonsskatten varit betald. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 000 kronor.

Klockan 10:48, Norrtälje kommun. Personbilsföraren rapporterades för att han använt släpfordonet trots att det är belagt med körförbud. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 12:01, Östermalms stadsdelsområde. Personbilsförare rapporterades för att hon hade använt fordonet trots att det var belagt med körförbud. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 12:38, Norrtälje kommun. Traktorföraren rapporterades för att han hade försett fordonet med delar/tillbehör som förbjudits av behörig myndighet. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 500 kronor.

Klockan 13:02, Haninge kommun. Personbilsföraren rapporterades för han kört 123 km/h på en vägsträcka där högsta tillåtna hastighet är 100 km/h. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 2 800 kronor.

Klockan 13:23, Sigtuna kommun. Personbilsföraren rapporterades för att ha använt fordonet trots att det var belagt med körförbud. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 500 kronor.

Klockan 13:35, Danderyd kommun. Personbilsförare rapporterades för att använt fordonet trots att det är avställt. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 1 200 kronor.

Klockan 13:54, Södertälje kommun. Lastbilschauffören rapporterades för att ha kört 82 km/h på en vägsträcka där högsta tillåtna hastighet är 70 km/h. Det fastställda bötesbeloppet för detta är 2 000 kronor.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste blåljusen i Stockholm.