Hoppa till innehåll
Hem » 26 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

26 februari 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

23:11 Misshandel, relation, Polisområde Storgöteborg
En kvinna ringde till polisen och uppgav att hon blivit misshandlad av sin före detta pojkvän. Kvinnan uppgav sig ha blivit knivskuren av mannen. Därefter ville kvinna inte medverka och samtalets bröts. Polis kunde dock spåra kvinnans bostad och skickade dit polispatruller. Kvinna kontaktade polisen igen och berättade att ex pojkvännen lämnat adressen. Kvinnan uppgav även att hon inte var allvarligt skadad. Polis på plats kunde konstatera skador på kvinna i form av rispor och en anmälan om misshandel upprättades. Utpekad gärningsperson är en man i 25-årsåldern, mannen är inte omhändertagen i nuläget.

23:28 trafikolycka, personskador, LV2013 Sjuntorp, Trollhättan. 
Polis larmades om en trafikolycka på Landsväg 2013 Sjuntorp. En person ska ha kört en EPA-traktor in i en bergvägg. Enligt uppgifter till polisen ska en person varit medvetslös. Räddningstjänst och ambulans skickades till platsen. På plats anträffades en pojk i 16-åråldern vid medvetande dock klagade pojken på smärta i rygg, han fördes med ambulans till sjukhus. En anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades.  

01:18 Bråk, Seglaregatan, Göteborg
Polis larmades om att två gäng bråkade på Seglaregatan i Majorna. Polis på plats kunde konstatera att det varit något tumult på platsen, dock hade fler lämnat platsen innan polisen kom till platsen. Flera personer kontrollerades dock av polisen på platsen som vidtog vissa åtgärder. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.