Hoppa till innehåll
Hem » 26 februari 08:04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

26 februari 08:04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

00.00 Borlänge. Kvinna i tjugoårsåldern misstänkt för rattfylleri. Beslut om kroppsbesiktning för att utrönda påverkansgrad. Stopp i centrala Borlänge.

00.20 Rättvik. Polis beslagtar en A-traktor som misstänks vara manipulerad så att den kan framföras i högre hastighet än den är registreringsbesiktad för. Förare, en kvinna i sjuttonårsåldern misstänks för olovlig körning.

00.24 Borlänge. En man tjugofemårsåldern gripen misstänkt för brott mot knivlagen och försök till våld mot tjänsteman. Mannen ska ha hotat en ordningsvakt med ett tillhygge. Gripandet senare hävt och omvandlat till LOB, lagen om omhändertagande av berusad person.

00.27 Idre. En person uppträder stökigt i samband med ett ingripande av ordningvakter på en restaurang i Idre. Belagd med handfängsel. Anmälan våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

02.09 Falun. En man i femtiofemårsåldern gripen och anhållen misstänkt för misshandel i nära relation. Mannen ska ha hotat och misshandlat sin partner, en kvinna i femtioårsåldern. 

Mycket fylla och därtill relaterade ärenden i hela polisområdet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.