Hoppa till innehåll
Hem » 01 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01 december 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:55, Vänersborg, misshandel
En person ringde till polisen med anledning av en pågående misshandel utanför hans lägenhetshus som han bevittnade från ett fönster. Flera personer ska enligt inringaren ha slagit en man i 30-årsåldern. När polisen kom till platsen påträffades målsägande, som hade mindre skador i ansiktet. Gärningspersonerna var inte kvar på platsen. Ambulans kom till aktuell adress och kontrollerade mannen. Mannen uppgav själv att han ramlat och därför fått skadorna i ansiktet. Ingen person har gripits i nuläget.

01:49, Skövde, sexuellt ofredande
Ett bråk uppstod utanför en pub i centrala Skövde. Bråket ska ha uppstått efter att en man i 40-årsåldern tagit på en kvinna mot hennes vilja. Entrévärdar på plats särade på parterna som bråkade i väntan på att polis skulle anlända. Väl på plats misstänktes mannen i 40-årsåldern av polis för sexuellt ofredande. Han omhändertogs även av polispatrullen.

01:55, Göteborg, skadegörelse
Flera personer ringde in till polisen gällande en man i 40-årsåldern som på Ånäsvägen i Göteborg slagit och sparkat på bilar. Mannen hindrade även vissa biltrafikanter att passera på vägen. Polis kunde lokalisera och kontrollera mannen som kom att misstänkas för tre fall av skadegörelse. Det är oklart om även ytterligare bilar under natten skadats. Mannen omhändertogs av polispatrullen i syfte att avvärja ytterligare straffbelagda handlingar.

Misstänkt relationsbrott, Göteborg, misshandel
En ambulans påträffade en kvinna i en busskur som var blodig i ansiktet och på händerna. Ambulanspersonalen ville hjälpa kvinnan, men kvinnan ville inte ha hjälp, endast bli hemskjutsad. Ambulanspersonal kontaktade då polisen då de misstänkte att kvinnan blivit utsatt för brott. En polispatrull åkte till busskuren för att prata med kvinnan, men hon sprang från platsen när hon såg polisbilen. Efter vissa utredningsåtgärder lyckades polisen få reda på kvinnans adress och åkte sedan dit. I bostaden påträffades aktuell kvinna och även en man. Mannen greps, misstänkt för misshandel. Kvinnan själv uppgav att hon ramlat. Inga allvarligare skador på någon av parterna.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.