Hoppa till innehåll
Hem » 25 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

25 februari 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:04 Skadegörelse genom brand, Göteborg
Polis kallades till Fyrklövergatan i Göteborg då en grävmaskin satts i brand. Det förelåg ingen spridningsrisk enligt räddningstjänsten. En anmälan om skadegörelse upprättades då det förelåg misstankar om att branden var anlagd. En bit från platsen kunde polisen säkra viss intressant bevisning i ärendet. 

00:00 Misshandel Relation, Polisområde Storgöteborg
Polis larmades till en adress i Polisområde Storgöteborg med anledning av att en kvinna i 35-årsåldern hotats och misshandlats av sin före detta make. Kvinnan ska ha blivit hotad med kniv och slagen i ansiktet, mannen ska även ha tagit stryptag på kvinnan. 
Kvinnan möttes av polis på adressen och en anmälan upprättades. Mannen fanns inte kvar vid adressen och är inte i nuläget frihetsberövad. 

00:00 Misshandel Relation, Polisområde Storgöteborg
En kvinna i 30-årsåldern blev misshandlad vid Järntorget och polis kallades till platsen. Efter närmare efterforskningar av polispatrullerna framkom att kvinnan knuffats så hårt att hon trillat i backen och slagit i huvudet. Gärningsmannen visade sig vara pojkvän med kvinnan, han kunde gripas något senare. En anmälan om misshandel är upprättad. .   

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.