Hoppa till innehåll
Hem » 11 september 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län

11 september 07:00, Sammanfattning natt, Hallands län


00:27 Misshandel, Hallands Sjukhus, Halmstad. 
En man dumpades utanför Hallandssjukhus med skador, polis kallades till platsen. Mannen hade blivit misshandlad på en okänd plats av okända gärningspersoner. Mannen hade skador i ansiktet, stukad for och misstänkt fraktur på revben. En anmälan om misshandel upprättades. 

04:56 Brand, Markrydsvägen, Laholm.
Polis och Räddningstjänst larmades till Markarydsvägen i Hishult om en brand i en villa, i fastigheten har hemtjänsten sin lokaler. Fastigheten är övertänd när räddningsarbetet inleds. Inga personskador rapporterade. Fastigheten går ej att rädda utan får brinna ned. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet inleds platsen spärras av för tekniska undersökning.

05:34 Brand, Vallåsskolan, Halmstad
Polis och räddningstjänst larmades om en bilbrand i närheten av Vallåsskolan. Enligt uppgifter till polisen sågs 4 personer lämna platsen i samband med branden. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades av polisen. Ingen gripen och inga personskador nuläget. 

00:00 Misshandel, Polisområde Halland. 
Polisen kallades till en adress i Polisområde Halland med anledning av att en kvinna misshandlats av sin före detta pojkvän. Gärningsmannen ska då bland annat tagit strupgrepp på kvinnan så att hon tappat medvetande. På plats kunde polisen gripa gärningsmannen och kvinnan fördes till sjukhus. Anmälan upprättades. 
 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.