Hoppa till innehåll
Hem » 24 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

24 mars 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.16 Försök till bedrägeri, Nya staden, Lidköping. En kvinna i 80-års åldern har blivit uppringd av en person som utger sig ringa från Swedbank, som försöker förmå henne att göra en överföring av pengar. Några pengar har kvinnan dock inte fört över. Polis skickas till kvinnans bostad och en anmälan försök till bedrägeri skrivs. 

23.36 Brand, Hjortmossen, Trollhättan. Polis och räddningstjänst skickas till Karlstorpsvägen där tre personbilar på en parkering brinner. Det finns ingen spridningsrisk till några byggnader, men till bilar andra parkerade bilar. Räddningstjänst släcker, men de tre bilarna blir utbrända. Polis har varit i kontakt med bilägarna, och en anmälan skadegörelse genom brand skrivs. Det finns inga vittnesuppgifter om hur branden startade, eller någon misstänkt. 

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. En man anmäls för att ha slagit kvinnan han har en relation med i bostaden. Mannen har därefter lämnat hemmet, men anträffas av polis på en annan plats. En anmälan om misshandel skrivs. Kvinnan har inte behövt vård i samband med händelsen. 

Misshandel, relation, polisområde Storgöteborg. Polis skickas till en bostad där en kvinna uppges ha blivit slagen av sin man. Mannen finns kvar i bostaden då polis anländer. Han hämtas till förhör misstänkt för misshandel. Kvinnan har inte behövt vård i samband med misshandeln. 

Missandel, relation, polisområde Älvsborg. Polis skickas till en bostad där en man uppges ha misshandlat en kvinna han har en relation med. I bostaden anträffas mannen av polis, och han grips som misstänkt för misshandel. Kvinnan behövde inte vård i samband med misshandeln.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.