Hoppa till innehåll
Hem » 05 februari 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

05 februari 08:09, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 07. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

01.48 Polisen fick samtal om en person som befann sig i utkanten av Malmköping, Flens kommun. Han hade knackat på en dörr vid en altan till en bostad och sedan gått därifrån. Han verkade vara blöt och förvirrad. Polis kom till platsen och hittade mannen. Han stämde in på signalement på en person som var anhållen i sin frånvaro efter händelsen i Malmköping natten till fredagen, där tre personer greps misstänkta för försök till grovt rån. En fjärde person misstänktes ha deltagit men kommit undan. Det visade sig att mannen som anträffades natten till lördag var den person som polisen letade efter under stora delar av fredagen i Malmköpings-trakten. Han är i 35-årsåldern.

’05.02 Det kom larm om en trafikolycka på E4 i höjd med Vagnhärad. En lastbilschaufför hade väjt för en älg och kört in i mitträcket och sedan blivit stillastående i höger körfält. Det var i norrgående riktning. Det var mycket halt väglag på sträckan. Polis kom dit. Det var inga personskador. Bärgare tillkallades. Polisen misstänkte inget brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland