Hoppa till innehåll
Hem » 06 december 08:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06 december 08:03, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Två personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

21:57 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Diagonalvägen i Nyköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en brandvarnare ha börjat tjuta från en lägenhet. När polis anlänt till platsen greps en man i 30-årsåldern misstänkt för mordbrand. Det ska ha ha rört sig om en mindre brand och lägenheten ventilerades av räddningstjänsten efteråt. 

00:53 Polis larmades till en adress i Malmköping, Flen, med anledning av en pågående stöld. En inringare hade noterat hur två personer låg under en bil och sågade eller borrade. Kort efteråt ska det ha lämnat i en annan bil. Polispatruller fick signalement på det misstänkta fordonet och kunde stoppa det på Källargatan i Malmköping. Föraren av bilen, en man i 40-årsåldern, blev misstänkt för brott mot knivlagen, stöld, drograttfylleri, ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Tre passagerare befann sig också i bilen, alla män i 20-årsåldern, samtliga blev också misstänkta för stöld. Ingen person har gripits. Stöldgodset ska ha varit en katalysator. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland