Hoppa till innehåll
Hem » 04 februari 06:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

04 februari 06:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisen i Södermanland har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. De ärenden som sticker ut mest:

Strax efter kl 22 larmades polis till en bostad i Eskilstuna med anledning av ett bråk. Polis kom dit och det visade sig att en man skulle ha misshandlat en närstående kvinna. Mannen greps, misstänkt för misshandel i relation. Han anhölls under natten efter beslut av åklagare. Mannen är i 45-årsåldern. Kvinnan ska inte ha blivit allvarligt skadad fysiskt.

22.40 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 53 mellan Malmköping och Eskilstuna. En bilist hade kört av vägen och voltat, nära Stenkvistarondellen. Den drabbade är en kvinna i 20-årsåldern. Hon fördes till sjukhus med ambulans, preliminärt med lindriga skador.

23.29 Polisen fick samtal om att det hade varit inbrott i en bostad i Stigtomta, Nyköpings kommun. Huset hade stått tomt sedan klockan 18. Någon hade haft sönder en ruta i ytterdörren för att ta sig in. Det visade sig snart att två män som hade gripits tidigare på kvällen, misstänkta för narkotikabrott och drograttfylleri, hade stöldgods från den aktuella bostaden. De blev därmed även misstänkta för grov stöld genom inbrott. Ärendet med drograttfylleri och narkotikabrott inträffade på Vintervägen i Nyköping vid 21-tiden. Männen är i 25- och 30-årsåldern. Den äldre är misstänkt för drograttfylleri.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland