Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

30 januari 08:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

21:16 Polis larmades till Lövängen i Katrineholm med anledning av att en person ska ha skadats utomhus av okända och maskerade gärningspersoner. När polispatrullerna anlänt till platsen har målsägande, en man i 20-årsåldern, skadats med ett vasst föremål. Mannen har förts med ambulans till sjukhus. Frågor kring skadeläget hänvisas till sjukvården. En förundersökning gällande försök till mord har inletts. I nuläget har ingen person gripits. Polisen har arbetat vidare med utredningsåtgärder som att säkra brottsplatsen, pratat med vittnen och genomfört dörrknackning. Alla avspärrningar har också hävts.

03:49 Polis och väktare beordrades till en pizzeria i Fröslunda, Eskilstuna, med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. När polis anlänt till platsen visade det sig att en glasruta till entrédörren blivit sönderslagen. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar vid brottsplatsen. Stöldgodset ska ha bestått av kontanter. Ingen har gripits. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. 

Utöver detta söker polisen en kvinna som försvunnit från sitt hem i Vingåker, se separat notis. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland