Hoppa till innehåll
Hem » 30 januari 08:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

30 januari 08:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00:56 Polis larmades till en parkering vid en matbutik på Ingelstaområdet i Norrköping med anledning av att ett gäng bilar stått på parkeringen och spelat hög musik. När polis anlänt till platsen pratade man med berörda personer som därefter lämnade området. Ingen anmälan upprättades.

06:20 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till E4:an utanför Norrköping med anledning av en trafikolycka i södergående körriktning. När polis anlänt visade det sig att bilisten fått vattenplaning. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, ska initialt ha klarat sig oskadd. Det finns ingen misstanke om brott. 

06:47 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till länsväg 134 utanför Kättilstad, Kinda, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha kört in i ett träd som låg över vägen. En person ska vara drabbad. När polis anlänt visade det sig att föraren, en man i 35-årsåldern, klarat sig utan personskador. Bilen stod inte heller trafikfarligt. Polispatrull kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.