Hem » Uppdaterad 2022-01-04 07:10:28 04 januari 06:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Uppdaterad 2022-01-04 07:10:28 04 januari 06:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

04.54 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på länsväg 738 i Gusum. Det var en bilist som kört av vägen och voltat och blev liggande på taket. En person har förts till sjukhus med ambulans. Polisen åker till sjukhuset för att hålla förhör. Det finns ingen misstanke om brott.

05.49 ett SOS-larm kom till polisen om trafikolycka på riksväg 51 i Ekviken, Finspång där en bilist kört av vägen. Polisen åkte till platsen och bilisten säger sig ha väjt för vilt och kört in i ett vägräcke. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *