Hem » 04 januari 06:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

04 januari 06:46, Sammanfattning natt, Jönköpings län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

02.08 polisen fick ett SOS-larm om trafikolycka på tågspåret vid Norra Strandgatan i Jönköping. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en person som blivit påkörd av tåget. Polisen påbörjade en utredning av händelsen och den har resulterat i att det inte finns någon misstanke om brott. En person, som inte är identifierad, har avlidit till följd av händelsen, som av allt att döma är ett suicidärende. Anhöriga är inte underrättade. Kroppen kommer att genomgå en rättsmedicinsk obduktion för att fastställa dödsorsaken.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *