Hem » 04 januari 06:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

04 januari 06:45, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits för brott, en har omhändertagits, ingen har behövt följa med för provtagning på grund av drogpåverkan.

00.31 polisen fick samtal om att ett personrån hade inträffat vid Fröslunda centrum i Eskilstuna. En man i 40-årsåldern har under hot och våld blivit av med ett halsband. Den drabbade fick inga svårare skador. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om rån och spanade även i omgivningarna utan att någon har kunnat frihetsberövas.

02.25 polisen fick ett SOS-larm om brand utomhus på Mossvägen i Eskilstuna. Polisen åkte till platsen och det visade sig vara en bil som brann. Polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand, utan misstänkt.

02.49 polisen fick samtal om att ett inbrott i en bil nyligen hade upptäckts på Vasagatan i Flen. Polisen åkte till platsen och påbörjade en utredning om stöld genom inbrott, samt spanade i området. Det finns ingen misstänkt. Det som saknas från bilen är en powerbank och en kamera.

Det finns inga andra brott elelr allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.