Hoppa till innehåll
Hem » 20 januari 07:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

20 januari 07:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

06.00 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 40-tal rutinärenden, mestades utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning, ingen har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.16 samtal till polisen om viltolycka på länsväg 1101 i Tjällmo där en bilist ska ha krockat med en älg. Ingen personskada. Älgen sprang från platsen och spårades av en eftersöksjägare. Ingen misstanke om brott.

01.12 SOS-larm om trafikolycka på E4 mmellan Herrbeta och Linköping i norrgående körriktning. Enligt inringare ska en lastbil ha hamnat i diket. Ingen misstanke om brott och ingen personskada.

01.48 SOS-larm till polisen om trafikolycka på E4 Tallboda i norrgående körriktning. En lastbil har kört in i ett vägräcke. Ingen personskada och ingen misstanke om brott.

04.58 SOS-larm om trafikolycka på E4 Linghem i norrgående körriktning där en lastbil ska ha kört i diket med släpet kvar på körbanan. Polisen är på plats vid 07-tiden för att biträda vid bärgningen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Det råder halt vinterväglag på vägarna i stora delar av Östergötland. Sänk farten och kör försiktigt. Läs mer om väglaget på Trafikverkets hemsida.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.