Hoppa till innehåll
Hem » 11 december 08:44, Sammanfattning natt, Västerbottens län

11 december 08:44, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Fem personer har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:34 Misshandel, Umeå: Polispatrull beordras till en krog i centrala Umeå med anledning av ett bråk. En man uppges ha blivit misshandlad. Patrullen upprättar en anmälan gällande misshandel.

01:35 Misshandel, Umeå: Polispatrull får samtal från en taxichaufför norr om Umeå som uppger att en kund slagit honom. Han förs till sjukvård för kontroll. En anmälan gällande misshandel kommer att upprättas.

02:30 Rattfylleri, Skellefteå: Vid stopp och kontroll av en personbil som körts vingligt i Skelleftehamn blåser föraren, en man, positivt i polisens sållningsinstrument och får följa med för provtagning. En anmälan gällande grovt rattfylleri upprättas. Då föraren är utländsk medborgare anhålls han av åklagare.

04:18 Trafikolycka, Umeå: Polispatrull beordras till universitetsområdet där en taxi kört in i en vägg. Föraren uppges ha klarat sig utan skador. Patrullen dokumenterar olycksplatsen och kontrollerar nykterheten hos föraren. En anmälan gällande trafikolycka utan misstanke om brott upprättas.

Tre personer har fått ordningsbot i samband med trafikbrott.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke samt hanterat ärenden kopplade till psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.