Hoppa till innehåll
Hem » 11 december 08:53, Sammanfattning natt, Norrbottens län

11 december 08:53, Sammanfattning natt, Norrbottens län

En person har mellan 00:00 och 07:00 omhändertagits för fylleri.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Misshandel, Luleå: Polispatrull observerar ett bråk utanför en krog i Innerstaden. I samband med bråket kommer en anmälan gällande misshandel samt två fall av våldsamt motstånd att upprättas. Det finns inga uppgifter om att någon behövt föras till sjukvård.

00:21 Trafikkontroll, Gällivare: Samtliga som kontrolleras vid en nykterhetskontroll på Parkgatan i centrala Gällivare är utan anmärkning.

01:08 Misshandel, Kalix: Polispatrull stoppas utanför en restaurang i centrum. En man uppges ha ofredat en man som i sin tur uppges ha slagit den andre. En anmälan gällande misshandel och en anmälan gällande ofredande upprättas.

01:18 Trafikkontroll, Jokkmokk: Samtliga som kontrolleras vid en nykterhetskontroll på Storgatan i Jokkmokk är utan anmärkning.

02:14 Trafikkontroll, Piteå: Samtliga som kontrolleras vid en nykterhetskontroll på Sundsgatan, Öjebyn, är utan anmärkning.

04:45 Brand, Boden: Polispatrull beordras till en parkering på Lulevägen med anledning av en brand i en parkerad bil. Ingen person skadas i samband med branden.

Övrigt: Tre viltolyckor har anmälts till polisen mellan 00:00 och 07:00. Inga personskador rapporteras.

Polisen har även utfört kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alla blåljus för hela Norrbotten.