Hem » 08 juni 07:16, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 juni 07:16, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen har gripits. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

22:18 SOS-larm inkom till polisen om en bilbrand i Stjärnhov i Gnesta. Det var öppna lågor och viss spridningsrisk till ett närliggande garage. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om brand utan misstanke om brott då branden startat vid motorn.

22:49 Polis fick samtal från allmänheten som sett en bil köra ganska fort och in i ett räcke vid Skallavägen i Strängnäs. Föraren ska också ha agerat påverkad. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om vårdslöshet i trafik, rattfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med polisen för provtagning och förhör. Det finns inga uppgifter om personskador i samband med händelsen.

02:38 Polis larmades till en matbutik i centrala Katrineholm med anledning av ett inbrott. Tjuven/tjuvarna ska ha krossat en glasruta och tagit sig in. När polispatrull och hundpatrull kom till platsen fanns ingen misstänkt kvar. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är oklart exakt vad som stulits. Butiken har spärrats av för en brottsplatsundersökning.

03:00 Polis och väktare larmades till en byggbutik på Silverdalsvägen i Eskilstuna med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats. Någon eller några ska ha klippt upp ett stängsel, krossat ett fönster och fått med sig verktyg till ett okänt värde. Polispatrull på plats kommer skriva en anmälan om stöld genom inbrott. Det finns i nuläget ingen misstänkt. En brottsplatsundersökning kommer genomföras.

Utöver detta har polisen haft ärenden om trafikbrott, trafikolycka vilt, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *