Hoppa till innehåll
Hem » 22 augusti 08:33, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22 augusti 08:33, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Södermanlands län. Tre personer har gripits (se nedan). Elva personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

23:09 Polis larmades till Signalvägen i Eskilstuna med anledning av en pågående stöld. En inringare trodde att tre personer stal diesel från en arbetsmaskin och därefter lämnade de platsen i en bil. Kort efteråt kunde polisen stoppa aktuell bil i närheten av brottsplatsen och alla tre, män i 18- respektive 30-årsåldern greps misstänkta för stöld.

02:17 SOS-larm inkom till polisen om en brand i en byggnad på Framnäsvägen i Gnesta. Väl på plats visade det sig att branden startat i en kopplingsdosa till en varmvattenberedare. Polispatrull kommer därför skriva en anmälan om brand utan misstanke om brott. I samband med branden ska en person, en man i 50-årsåldern, ha andats in mycket rök. Han fick därför följa med ambulans till sjukhus.  

06:25 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Brogatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet hade en soptunna och en soffa som stått intill ett flerfamiljshus börjat brinna. Väl på plats visade det sig att lågorna slagit upp mot fasaden innan räddningstjänsten släckte. Polispatrull kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget finns ingen misstänkt.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor utan personskador (dovhjort, rådjur, vildsvin) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland