Hoppa till innehåll
Hem » 29 juni 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

29 juni 08:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

00:07 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till en camping i Vilsta, Eskilstuna, med anledning av en brand i en parkerad personbil. Räddningstjänst på plats meddelande att det fanns låg spridningsrisk. Branden släcktes och polisen kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Inga personskador. 

01:54 SOS-larm om brand i en container på Sjökaptensvägen i Nyköping. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Ingen skadad. 

03:29 Polis larmades till en rastplats vid E4:an i höjd med Vagnhärad, Trosa, med anledning av en kapellskärning. En lastbilsförare som sovit ska ha vaknat upp och upptäckt att han blivit av med sin last. Polis har varit på plats och en anmälan om stöld kommer skrivas. Det är oklart vad stulits då chauffören själv inte visste vad lasten innehöll. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, fylleri, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland