Hoppa till innehåll
Hem » 29 augusti 08:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

29 augusti 08:29, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 60-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits. 16 personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och fyra personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:20 Polis larmades till området Torshälla i Eskilstuna med anledning av ett rån. En man i 25-årsåldern ska en timme tidigare ha varit på väg hem när två okända gärningspersoner dykt upp, hotat och rånat målsägaren på hans tillhörigheter, och sedan försvunnit. Polispatrull har varit på plats och kommer skriva en anmälan om rån. Det finns i nuläget ingen misstänkt och inga uppgifter om några personskador. 

03:17 I samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Stenkvistvägen i Eskilstuna uppstod misstanke om drograttfylleri mot föraren. Mannen i 20-årsåldern fick följa med polisen för provtagning samt förhör. 

04:35 SOS-larm inkom till polisen om en trafikolycka på väg 910 utanför Merlänna i Strängnäs. Enligt larmet ska en bilist vara inblandad och en person drabbad. Föraren, en man i 20-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus då han hade ont i en tumme. Polispatrull kommer skriva en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

04:51 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Lindövägen i Eskilstuna med anledning av en bilbrand. Enligt SOS-larmet ska två parkerade bilar ha brunnit vid ett närliggande garage. Räddningstjänsten släckte branden och polispatrull kommer skriva en anmälan om brand utan brottsmisstanke. Ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland