Hoppa till innehåll
Hem » 31 januari 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

31 januari 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19:49, misshandel, Göteborg
En man i 25-årsåldern är tillsammans med en kompis på Andra Långgatan. Där hamnar de i bråk med två andra personer. Under bråket blir mannen i 25-årsåldern skuren med något vasst föremål i ansiktet. De två gärningspersonerna lämnar platsen. Polisen söker av i området, men utan att påträffa de misstänkta. Mannen förs till sjukhus för att se över skadorna. En anmälan om grov misshandel är upprättad.

23:40, Skadegörelse/inbrott, Uddevalla
En patrull upptäcker att någon har brutit upp grindarna till beslaget på polisstationen. Även ett flertal hål är uppklippta i staketet. Inget är rapporterat stulet. Ingen misstänkt i nuläget.

04:48, tillgrepp av fortskaffningsmedel, Göteborg
En anmälare ringer in och uppger att två personer har stulit en motorcykel. De ska enligt uppgift haft med sig en vinkelslip. Personerna har inte fått igång motorcykeln, utan tog med sig den gående. Polis åker till platsen. På brottsplatsen hittar en patrull rester av ett lås. I närheten hittar man även  bland annat en väska och ett par glasögon. En hundpatrull påbörjar ett sök och anträffar en person en bit ifrån i ett skogsområde. 30 meter från mannen påträffas ytterligare en väska med en vinkelslip i. Senare anträffas även motorcykeln med en skruvmejsel i tändningslåset. Mannen grips på platsen och en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel är upprättad.

05:06, trafikolycka, Svenljunga
Föraren av en personbil väjer för en älg på länsväg 154 och kör in i ett träd. Enligt uppgift ska föraren ha klarat sig bra under omständigheterna. Älgen sprang iväg och inget behov av eftersök. En patrull skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

06:01, skadegörelse, Göteborg
Tre gärningspersoner har slagit sönder en fönsterruta på en butik vid Linnéplatsen. De ska enligt uppgift inte fått med sig något. Personerna försvann från platsen i en svart bil i södergående riktning. En patrull skriver en anmälan om skadegörelse.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.