Hem » 31 januari 08:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

31 januari 08:01, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

21:28, rattfylleri, Halmstad
En patrull stoppar en bil med två personer. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri. Han har även en kniv på sig. Patrullen skriver en anmälan om drograttfylla samt brott mot knivlagen.

00:03, Covidlagen, Falkenberg
Polisen får in ett tips om en fest i en lokal i Smedjeholmen. Vid en kontroll visar det sig att det är ett 20-tal ungdomar på platsen. Festen är att anse som en offentlig tillställning. Polisen beslutar med stöd av covidlagen att upplösa tillställningen. Det gick lugnt till och ungdomarna på plats visade en god inställning till beslutet.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *