Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 07:31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

28 januari 07:31, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 40-tal ärenden som rör Östergötlands län. Två personer har gripits (se nedan). En person har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

21:33 Polis larmades till Exportgatan i Norrköping med anledning av att allmänheten uppmärksammat hur flera bilar stått på rad och tankat från samma tankning. Strax efteråt inkom liknande samtal gällande en bensinstation på Surgatan. När polis kom till platsen hittades ett stulet tankkort med tillhörande kod och två personer kunde gripas. Männen, i 35-årsåldern respektive 20-årsåldern är i nuläget gripna för bedrägeri. Polisen vill uppmärksamma företagare på att inte förvara tankkort/koder/serviceböcker i sina företagsbilar. Detta för att förebygga brott.

00:05 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till Långdansgatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en bil ha brunnit. Polis på plats har inte hittat någon naturlig orsak till branden och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns i nuläget ingen missänkt och ingen person ska ha skadats i samband med branden.

00:42 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 32 i Mjölby med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en bil ha börjat brinna. Polis på plats har inte hittat någon naturlig orsak till branden och en förundersökning gällande skadegörelse genom brand har inletts. Det finns i nuläget ingen missänkt och ingen person ska ha skadats i samband med branden.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.