Hoppa till innehåll
Hem » 28 januari 07:31, Sammanfattning natt, Jönköpings län

28 januari 07:31, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. Två personer har gripits (se nedan). Två personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

00:32 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Gräshagen, Jönköping, med anledning av en brand i en byggnad. Enligt SOS-larmet ska en förrådsbyggnad ha börjat brinna. Polis på plats har inte kunnat hitta en naturlig orsak till branden och en anmälan om skadegörelse genom brand kommer upprättas. Ingen person ska ha kommit till skada i samband med branden.

03:15 Polis larmades till Gnosjö med anledning av att ett tidningsbud blivit hotad med ett vapenliknande föremål och avtvingad gods. Flera polispatruller involverades i ärendet och genom olika utredningsåtgärder kunde två personer gripas i en bostad strax före 06:00 på torsdagsmorgonen.  Männen, i 30-årsåldern respektive 20-årsåldern, är i nuläget misstänkta för väpnat rån. Ingen person skadades fysiskt i samband med händelsen.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.