Hoppa till innehåll
Hem » 23 april 08:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

23 april 08:07, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 120-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

23:27 Polis beordrades till Svensbo, Ydre, med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska ett obebott hus ha börjat brinna. På plats visade det sig att byggnaden var övertänd och att lågor slog ut från tak samt fönster. Området har spärrats av för en kriminalteknisk undersökning. Denna kommer att genomföras när brandplatsen svalnat. Rättsläget är mordbrand och det finns i nuläget ingen misstänkt. 

03:33 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Dagsbergsvägen i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en våffelstuga ha börjat brinna. Det finns inga uppgifter om personskador. Polis har varit på plats och en anmälan om mordbrand kommer skrivas. Området spärrades av för en kriminalteknisk undersökning 04:29. Det finns ingen misstänkt i ärendet. 

03:44 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Ljuragatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska en jordlåda ha börjat brinna. Polis på plats har inlett en förundersökning om försök till mordbrand. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

03:54 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Grundläggaregatan i Norrköping med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det vara en fullt utvecklad brand i ett cykelförråd. Räddningstjänsten har släckt branden och en förundersökning gällande mordbrand har påbörjats. Området spärrades av för en kriminalteknisk undersökning klockan 04:52. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, psykisk ohälsa, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.