Hoppa till innehåll
Hem » 31 mars 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

31 mars 06:01, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22.41 Rattfylleri, E20 Alingsås. En personbil stoppas för kontroll där föraren, en man, visar tecken på narkotikapåverkan, och saknar körkort. Han tas med för provtagning och är nu misstänkt för drograttfylleri, eget bruk samt grov olovlig körning.

01.21 Grovt rån, Guldheden. Dr Allards gata. Polis skickas till akuten, dit två män kommit efter ett rån som inträffat på Guldheden. En av männen har i samband med rånet blivit knivskuren, ej livshotande, och den andre mannen blivit misshandlad. Männen uppger att de blivit rånade av flera gärningsmän som tillgripit en laptop, halskedja och klocka.

04.40 Grov stöld genom inbrott, Kungsgatan, Göteborg. Polis och väktare skickas till en klädbutik på Kungsgatan, efter att ett inbrottslarm lösts ut. Vid entrén finns glaskross och en dörr har brutits upp. På utsidan anträffas kläder från butiken. Polis söker och spårar i området med hund, men hunden får inte upp några spår efter gärningsman/gärningsmän. En brottsplatsundersökning görs för att säkra eventuella spår. En anmälan grov stöld genom inbrott upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.