Hoppa till innehåll
Hem » 09 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

09 augusti 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

22:07, våld mot tjänsteman, Göteborg: På Andra Långgatan omhändertar en ordningsvakt en berusad man i 35-årsåldern i väntan på polis. Den omhändertagne mannen uppges ha skallat ordningsvakten, och en anmälan om våld mot tjänsteman upprättas. Han misstänks även för ringa narkotikabrott.

01:51, drograttfylla, Kinna: En bilförare vägrar stanna på polismans tecken och ett efterföljande inleds. Kort därefter stannar bilen på en återvändsgata. Två personer säkras. En man i 20-årsåldern, enligt uppgift föraren, springer från platsen. Polisen har id på mannen och omkring 03.30 påträffas han och säkras. Mannen uppges bära skyddsväst och vara beväpnad med kniv och batong. Han tas med till stationen, bland annat misstänkt för drograttfylla.

03:53, rån, Göteborg: En yngling i 20-årsåldern larmar polis och uppger att han blivit rånad av två män på Kungsportsavenyn. Männen ska bland annat tilltvingat sig en mobiltelefon och en klocka, därefter lämnar de platsen i bil. Patrullen kör hem målsägande och skriver en anmälan gällande rån.

04:11, olaga frihetsberövande m m, Göteborg: På Guldheden uppges ett antal gärningsmän ha tvingat in en man i 35-årsåldern i en bil. De ska därefter ha kört honom till en bankomat på Munkebäcks torg för att ta ut pengar. De ska även ha tagit hans betalkort och hemnycklar. På en bensinstation lyckas mannen rymma och polis larmas. Han uppger att gärningsmännen är okända för honom. En anmälan om olaga frihetsberövande samt rån upprättas. Ingen är i nuläget gripen i ärendet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.