Hoppa till innehåll
Hem » 28 februari 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

28 februari 07:55, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

19:39, rån, Göteborg
Vi har under kvällen haft en rad personrån i Göteborg. Det första larmet kommer in 19:39. Då är det tre maskerade män som rånar ett ensamt offer på en väg i Slottsskogen. Rånoffret ska enligt uppgift ha blivit slagen i huvudet med något som kan ha varit ett pistolliknande föremål. Inga allvarliga skador. Rånarna fick inget med dig.

20:01 kommer det in ytterligare ett larm om tre maskerade män som rånat en person i Annedal på en mobiltelefon. Inga uppgifter om skador eller vapen i det fallet.

02:22 får vi in nästa larm. En anmälare ringer och uppger att han och en vän har blivit rånade av ett flertal personer med ett pistolliknande föremål i Guldheden.  De ska ha blivit rånade på mobiltelefon och plånbok. Rånet ska enligt uppgift ha skett i en lägenhet. Polis åker till den aktuella adressen och kan där gripa fyra personer misstänkta för grovt rån. Det finns i nuläget inget konstaterat samband mellan tidigare rån. Men inget som går att utesluta.

19:52, rattfylleri, Alingsås
En patrull stoppar en bil på länsväg 190. Föraren tas med för kontroll. En anmälan om drograttfylleri samt narkotikabrott eget bruk är upprättad.

20:17, rån, Alingsås
Vi får in ett larm om en blodig man vid en fotbollsplan. En allmänhet har hjälpt mannen hem. Polis och senare ambulans åker sedan till adressen. Enligt uppgift har mannen blivit misshandlad och rånad på mobiltelefon, nycklar och jacka.

19:03, misshandel, Trollhättan
Vi får ett larm om att en kvinna har fått ett slag i huvudet av en okänd gärningsperson på en hållplats i Kronogården. Inget behov av ambulans. En patrull åker till platsen. En anmälan om misshandel av okänd gärningsperson upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.